Parket vermoedt kwaad opzet na ontdekking lichaam in Moeraske Evere

Een man die vorige week dood teruggevonden werd in een natuurgebied in de Brusselse gemeente Evere, is wellicht met geweld om het leven gebracht. Dat zegt het Brusselse parket na een autopsie. Het parket kon het lichaam wel nog niet identificeren. 

Vorige week vrijdag trof een gemeentearbeider een lichaam in verre staat van ontbinding aan onder een hoop bladeren in Evere. Het parket startte een onderzoek, maar kon het lichaam voorlopig nog niet identificeren. Alle pistes lagen op, maar nu lijkt het er op dat het slachtoffer met geweld om het leven werd gebracht.

“Ik kan bevestigen dat er bij de autopsie verwondingen op het lichaam zijn aangetroffen die mogelijk werden toegediend door een derde”, zegt Denis Goeman van het Brusselse parket. “De onderzoeksrechter die belast is met de zaak gaat actief verder met het onderzoek om het slachtoffer formeel te kunnen identificeren en de personen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor zijn dood te interpelleren.”

Meest gelezen