Vrachtwagen rijdt café binnen: gevel zwaar beschadigd

Op de Turnhoutsebaan in Schilde is een vrachtwagen tegen een café gereden. De gevel van het gebouw raakte zwaar beschadigd en moest worden gestut. Er vielen geen gewonden.

Rond 5 uur vanochtend botste een vrachtwagen (enkel een trekker) tegen de gevel van een café op de hoek van de Turnhoutsebaan met de Lindenstraat in het centrum van Schilde. De gevel van het café raakte zwaar beschadigd en moet worden gestut.

Gelukkig was er op het moment van het ongeval niemand aanwezig, ook de vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval is kunnen gebeuren. Het café vierde vorig jaar nog haar 20-jarig bestaan. Als de gevel is gestut en het raam met een houten paneel is dichtgemaakt zal beslist worden of het café wordt gesloten of open mag blijven.

Meest gelezen