Wouter Vandenhaute waagt zijn kans in "De slimste mens ter wereld" 

In het nieuwe seizoen van "De slimste mens ter wereld" zal ook ondernemer Wouter Vandenhaute zijn opwachting maken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en wordt door Vier bevestigd aan VRT NWS. 

Vandenhaute is voorzitter van de raad van bestuur van De Vijver Media, de holding waar ook Woestijnvis deel van uitmaakt. Zijn aandelen in het bedrijf heeft hij recent wel verkocht aan Telenet. Daarnaast is hij met verschillende andere projecten bezig, onder meer in de wielerwereld. Presentator Erik Van Looy wilde Vandenhaute al lang strikken, maar hij hield de boot af. Tot nu dus. 

Nog twee andere namen zijn vrijgegeven: VRT-presentator Peter Van de Veire en actrice Clara Cleymans. En dat voetballer Hans Vanaken zal deelnemen, was eerder al uitgelekt. Over een dikke maand wordt de volledige lijst van kandidaten bekendgemaakt, enkele weken voor de start van het nieuwe seizoen van de quiz in oktober. Aan het eind van het jaar weten we dan wie de opvolger wordt van Xavier Taveirne.

Meest gelezen