Ex-radio-dj en verkrachter opnieuw veroordeeld

De man uit Destelbergen die vier jaar geleden in de studio van studentenradio Urgent.fm een vrouw verkrachtte, is opnieuw veroordeeld voor vergelijkbare feiten. Hij verkrachtte eerder dit jaar een vrouw in Kortrijk.


De man werd deze keer veroordeeld voor feiten in Kortrijk. Het slachtoffer was een vrouw die hij kende en met wie hij ook eerder een seksuele relatie had. Toen die was afgelopen, dwong de man haar toch opnieuw tot seks. Hij is nu veroordeeld tot 20 maanden, maar enkel de voorhechtenis is effectief.

De man moet zich wel aan strikte voorwaarden houden. Zo mag hij vijf jaar geen alcohol drinken of drugs gebruiken. Hij moet ook begeleiding volgen en hij verliest voor tien jaar zijn burgerrechten.

Vier jaar geleden verkrachtte de man al een vrouw in de studio van de Gentse studentenradio, zijn straf werd toen opgeschort. 

Meest gelezen