"Is er misschien een Beatles-reünie in de maak?"

"Een zeldzame foto van de zonen van Lennon en McCartney, die als 2 druppels water op hen lijken. Een gelijkenis die Beatles-fans danig doet verwonderen", blokletterde de Britse nieuwswebsite Metro bij het zien van een foto van Sean Ono Lennon en James McCartney. Volgens de Amerikaanse nieuwswebsite Mashable is de gelijkenis "bovennatuurlijk". Huffington Post zag "the spitting image of their famous dads". Dat de foto momenteel viraal gaat, hoeft verder dan ook geen betoog.

Sean Ono Lennon is de zoon van John Lennon en Yoko Ono, James McCartney die van Paul en Linda McCartney. Beiden gingen enkele dagen geleden op de foto met als begeleidende tekst: "Peekaboo…"

Of beiden muzikaal gaan samenwerken en daarbij een soort van Beatles-reünie realiseren is niet helemaal duidelijk. Maar dat zoon McCartney een gitaar in de handen heeft, doet velen op sociale media alvast hoopvol zijn. Nieuwswebsite Huffington Post concludeerde met: "Let’s keep our fingers crossed."

De gelijkenis is in ieder geval erg treffend en sommigen zien in deze foto dan ook de 2 leden van de legendarische Beatles als de "versie 2.0":

Meest gelezen