Videospeler inladen...

Anthony en Tom zetten deuren open voor Jij Kiest: "Iedereen met een idee is welkom in onze opnamestudio"

Wat vrije tijd, een uitgeruste opnamestudio en een optimistisch voorstel voor jijkiest.be. Het is volgens Tom Mahy en Anthony Bosschem de perfecte mix "om de wereld te verbeteren". Wie een idee heeft voor Jij Kiest en dat professioneel in beeld wil brengen, is welkom bij hen in Gent.

Op jijkiest.be kan je door middel van een foto of een video een voorstel doen om iets te veranderen in jouw stad of gemeente. Hiermee wil de VRT het signaal geven dat het niet de media of de politici zijn die bepalen waar de lokale verkiezingen over moeten gaan, maar dat elke burger dat moet kunnen. Daarom hebben we een platform gebouwd waarop iedereen dat ook kan doen.

De ervaring leert ons dat beelden krachtiger zijn om een voorstel te doen. Dat beseffen ook de Gentenaars Tom en Anthony. Zij stellen daarom hun opnamestudio open voor mensen die een idee hebben voor Jij Kiest.

De eerste die een bezoek brengt aan de studio van Anthony en Tom is Bram Pauwels. Hij woont in Brugge en wil dat de stad het windmolenpark in de Brugse voorhaven verder uitbreidt. Omdat hij zijn voorstel zoveel mogelijk bereik wil geven, gaat hij met veel plezier in op de uitnodiging om een video te maken. Wil u zelf ook een voorstel laten opnemen in de studio van Anthony en Tom, dan kan u zich hier inschrijven.

Videospeler inladen...

Meest gelezen