Man wordt gevloerd door slagboom in parkeergarage

Goed nagedacht over hetgeen hij ging doen, had deze man in de Australische stad Darwin duidelijk niet, toen hij zich niet liet afschrikken door een slagboom in een parkeergarage en er onverschrokken  naartoe liep. Maar de slagboom was steviger dan gedacht en de man werd tegen de grond gekwakt. Enigszins verbaasd zette de man dan maar zijn reisweg verder. De politie is intussen op zoek naar hem.

Het voorval deed zich afgelopen dinsdag voor. De plaatselijke politie verspreidde de beelden via haar Facebookpagina, waarna ze snel viraal gingen. Toch is het de politie vooral te doen de man snel te vinden, omdat de slagboom tijdelijk onbruikbaar was en de man voor de kosten zal moeten opdraaien.

Op sociale media wordt dan weer eerder het feit dat de man zo klungelachtig te werk ging op de korrel genomen. Oordeelt u zelf:

Meest gelezen