Videospeler inladen...

VRT NWS komt naar je toe met nieuw evenement ten voordele van de goede doelen van De Warmste Week

Na 3 succesvolle edities van Het Vooruitzicht, organiseert VRT NWS een nieuw evenement, waarvan de opbrengst integraal naar de goede doelen van De Warmste Week van VRT gaat. 

VRT NWS komt naar je toe met VRT NWS Connect in samenwerking met enkele Vlaamse universiteiten, verspreid over vier verschillende dagen. 

Verschillende VRT NWS-experten dompelen je onder in hun vakgebied. Met lezingen, maar ook in debatvorm. Daarnaast kan je doorlopend ronddwalen op onze marktplaats, waar je op een interactieve manier kennis maakt met VRT NWS. Van nieuws in 3D, naar een stemtest tot een quiz, het kan er allemaal!

Om erbij te zijn, betaal je 15 euro. Ben je nog student? Dan betaal je op vertoon van je studentenkaart maar 5 euro. De opbrengst gaat integraal naar de goede doelen van de Warmste Week, gekozen door onze journalisten. 

Klik hier voor meer info en tickets. 

Meest gelezen