Terreinwagen over de kop op E313 in Pulle

Omstreeks 2.50 uur ging een terreinwagen over de kop op de E313 in Pulle (Zandhoven) in de richting van Antwerpen. De bestuurder zat gekneld en werd door de brandweer bevrijd. Hij raakte gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde op de brug over de Nete. De terreinwagen werd op de boogbrug de lucht in gekatapulteerd. De boog van de brug diende als schans. De zware Amerikaanse terreinwagen kwam een paar honderd meter verder tot stilstand. Een voorwiel van het voertuig brak af. De terreinwagen belandde op zijn dak.

Het voertuig had een LPG-tank aan boord. De brandweer voerde metingen uit waaruit bleek dat de tank niet lekte. Door het ongeval waren de rechterrijstrook en de pechstrook versperd. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken.

Meest gelezen