FOTO: Marnik Aerts

A12 weer vrij in Boom na ongeval met vijf voertuigen 

De snelweg A12 richting Brussel was deze ochtend een tijdlang versperd door een ongeval in Boom, net voor de Rupeltunnel. Door wegenwerken aan de brug over de Rupel, was het niet mogelijk om bovengronds om te rijden. Bestuurders op de A12 dienden terug te rijden naar Antwerpen om daar de E19 richting Brussel te nemen. 

Rond zes uur vanochtend gebeurde op de A12 ter hoogte van de oprit van  Boom, net voor de Rupeltunnel, een verkeersongeval in de richting van Brussel. "Bij de botsing raakten vijf voertuigen betrokken en vielen er twee lichtgewonden", zegt Sarah Frederickx van de federale wegpolitie. 

Door wegenwerken aan de brug over de Rupel, was het niet mogelijk om bovengronds om te rijden. Bestuurders op de A12 moesten terugrijden naar Antwerpen om daar de E19 te nemen. 

Voor de meest actuele verkeersinformatie kunt u terecht op onze verkeerspagina.

FOTO: Marnik Aerts

Meest gelezen