Videospeler inladen...

Brand uitgebroken in stelplaats van MIVB in Anderlecht

In Anderlecht is brand uitgebroken in een stelplaats van de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB. De rookpluim is van ver te zien. Een werknemer is geïntoxiceerd, hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. De oorzaak van de brand is niet bekend, maar het vuur ontstond aan een bus die in de stelplaats was voor een herstelling.

De brand ontstond op een bus die in de stelplaats van MIVB was voor een herstelling. Het sloeg over naar de dakisolatie, die op dit moment verder smeult. De brandweer heeft het vuur onder controle, maar blijft ter plaatse om te voorkomen dat het vuur op andere voertuigen of opslagplaatsen overslaat. Hoe het vuur precies ontstaan is, is nog niet duidelijk. Eén werknemer raakte bevangen door de rook, hij werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Videospeler inladen...

Meest gelezen