© VRT - 2018

Emma uit Thuis: "Ik wil zo graag zwanger worden!"

Voor de acteurs van 'Thuis' zit de zomervakantie erop. De opnames voor het nieuwe seizoen zijn opnieuw gestart. Actrice Elise Roels (Emma in de serie) combineert de opnamedagen met haar herexamens.

"Ik ben blij dat ik opnieuw op de set kan staan in onze studio's in Leuven. We hebben een maand vakantie gehad en begin augustus zijn we opnieuw begonnen", vertelt Elisa. "Tussen mijn herexamens door leer ik dan mijn teksten vanbuiten. Ik studeer journalistiek aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen. Later wil ik graag voor de radio gaan werken."

Nieuwe verhaallijnen

Veel mag Elise nog niet verklappen over het nieuwe Thuis-seizoen. "Ik ben wel heel blij met de verhaallijnen van Emma. Alleen zou ik zo graag eens zwanger willen worden in de serie. Dus als de schrijvers dit lezen: denk aan mij!" (lacht)

Meest gelezen