Twee opleggers met gestolen Red Bull-blikjes gevonden in Moeskroen

In Moeskroen zijn twee opleggers met Red Bull-blikjes teruggevonden, die naar alle waarschijnlijkheid vorig weekend uit een opslagplaats in Menen gestolen werden. Afgelopen zondag konden dieven voor meer dan 950.000 euro aan blikjes stelen. Ze hadden ongeveer twaalf uur nodig om de paletten in te laden.

In Moeskroen, op enkele kilometers van industriezone de LAR, heeft de politie twee opleggers met Red Bull-blikjes teruggevonden. Ze stonden geparkeerd in een kleine straat in de industriezone van Moeskroen. Een man vond dit verdacht en waarschuwde de politie. In de opleggers vonden de agenten een deel van de driehonderd gestolen paletten energiedrank. 

Afgelopen zondag werd voor meer dan 950.000 euro aan blikjes Red Bull uit een opslagplaats gestolen. De dieven gingen erg professioneel te werk. Ze slaagden erin om het camerasysteem te omzeilen en konden meer dan driehonderd paletten van het energiedrankje inladen. Ze hadden ongeveer twaalf uur nodig om de klus te klaren.

Meest gelezen