Vrachtwagen brandt uit op N16 in Willebroek

De oprit van de N16 naar de A12 in Willebroek is vanmiddag een tijd lang versperd geweest omdat daar een vrachtwagen in lichterlaaie stond. 

Het ging om een vrachtwagen geladen met wasmachines, koelkasten en andere apparaten bestemd voor recyclage. De vrachtwagenchauffeur werd er door automobilisten op de N16 op attent gemaakt dat zijn trekker in brand stond.

Hij zette zijn vrachtwagen aan de kant en koppelde de trekker los. De vrachtwagen is volledig uitgebrand. Dat veroorzaakte een grote, donkere rookpluim. Vermoedelijk is het vuur ontstaan aan één van de toestellen in de vrachtwagen. Ook het gras is beginnen te branden. 

De oprit van de N16 naar de A12 was een tijd afgesloten in de richting van Antwerpen, maar is intussen opnieuw opengesteld. 
 

vrachtwagen uitgebrand op de N16

Meest gelezen