Pharrell Williams eet twee avonden op rij in hetzelfde Brusselse restaurant, "We staan bekend in het artiestenmilieu"

De Amerikaanse superster Pharrell Williams heeft gisteren en eergisteren in hetzelfde Brusselse restaurant gegeten: Ricotta & Parmesan, vlak bij De Munt. "Het was een mooi moment", reageert het personeel.

Het personeel van het Italiaanse restaurant Ricotta & Parmesan in Brussel keek raar op toen niemand minder dan Pharrell Williams onaangekondigd in hun zaak stond. "Eergisteren om 23 uur kwam hij binnen, met een entourage van zeven mensen, onder wie bodyguards", laat het personeel weten.

De volgende dag moest Williams met zijn band N.E.R.D optreden op Pukkelpop. Na zijn optreden ging hij met zijn crew weer naar Brussel en opnieuw koos hij voor Ricotta & Parmesan. "Hij vond het blijkbaar zo goed, dat hij hier gisteren weer was. Het was een mooi moment."

Het gezelschap reserveerde dus niet op voorhand en huurde het restaurant ook niet af. Williams en zijn gevolg deden zich tegoed aan een combinatie van pizza's en pasta's.

(lees verder onder de Facebookpost)

Het Italiaanse restaurant is blijkbaar gekend in het artiestenmilieu. "We hebben een kleine zaal achteraan het restaurant en artiesten stellen dat op prijs. Williams is lang niet onze eerste bekende bezoeker. Eerder zagen we hier al de mannen van ZZ Top, David Bowie en Pink Floyd", laat de patron weten.

Meest gelezen