Videospeler inladen...

Constructie stort in bij start van een concert van de Backstreet Boys: 14 gewonden

In de Amerikaanse staat Oklahoma is tijdens een openluchtconcert van de Backstreet Boys een metalen constructie ingestort. Er vielen 14 gewonden. De constructie begaf het tijdens een storm. De Backstreet Boys beslisten meteen om het optreden af te gelasten. "Onze gedachten en gebeden zijn bij de gewonden. Safety first", tweette zanger Nick Carter.  

De show aan een paviljoen in de stad Thackerville moest nog beginnen toen het ongeluk zich voordeed. Veertien fans raakten gewond en kregen de nodige zorgen toegediend door de hulpdiensten. Tien gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht.

Kevin Richardson, een van de bandleden, hield iedereen op de hoogte via Twitter en spreekt van een "tent" aan de ingang die instortte op het moment dat er slecht weer (harde wind en zware buien) passeerde. Lokale media spreken zelfs van een storm. Het concert werd afgelast. "Hou jullie tickets. Backstreet will be back", verspreidde Richardson.

De Backstreet Boys? Is een Amerikaanse boysband -met Nick Carter, Kevin Richardson, Brian Littrell, Howie Dorough en Alexander James McLean- opgericht in 1993. De popgroep kende vooral bij ons successen in de jaren 90 met hits als "Everybody (Backstreet's back)", "As long as you love me", "I want it that way" en "Get down". De Backstreet Boys stonden voor het laatst in Vlaanderen in 2014 en dat in het Sportpaleis. Sinds hun debuut verkochten de jongens, die intussen mannen geworden zijn, ruim 130 miljoen platen.

Meest gelezen