Koppel uit Roeselare vindt eigen gestolen spullen op rommelmarkt

Het moet schrikken geweest zijn gisteren voor een koppel dat zondag over een rommelmarkt liep in Roeselare. Ze zagen plots hun eigen spullen liggen in één van de kraampjes. Die waren enkele dagen eerder gestolen bij een inbraak in hun huis. Het was een Joegoslavisch koppel uit Roubaix dat gestolen laptops en tablets verkocht op de wekelijkse rommelmarkt aan de Euroshop in Roeselare.

Het koppel verwittigde de politie. De agenten konden op de rommelmarkt nog andere tablets in beslag nemen. Die waren gestolen bij verschillende inbraken in Roeselare. Het koppel uit Roubaix werd opgepakt. De politie onderzoekt nu of die twee ook hebben ingebroken in Roeselare. Het koppel verklaarde zelf dat het de spullen van iemand anders had gekocht. En dat zij niets te maken hadden met de inbraken.

Meest gelezen