Kortrijks gemeenteraadslid ramt brievenbus en auto, en rijdt weg

Gemeenteraadslid Stefaan Bral (CD&V) uit Kortrijk is afgelopen weekend gebotst met zijn auto en daarna gewoon doorgereden. Hij reed in Wevelgem tegen een brievenbus en een auto op de oprit. De dag nadien stapte hij pas naar de politie.

Gemeenteraadslid Stefaan Bral (CD&V) botste in de nacht van vrijdag op zaterdag tegen een brievenbus en een auto op de oprit van een huis in Wevelgem. Na die botsing is hij doorgereden naar huis in Bissegem zonder de politie te verwittigen of aan te bellen aan dat huis. 

Niemand thuis? Naar de politie!

Stefaan Bral is zaterdagvoormiddag zelf eerst naar de slachtoffers gereden, maar daar opende niemand de deur. Het Kortrijks gemeenteraadslid is dan naar de politie gegaan. De zoon van de slachtoffers, een doofstom koppel, had toen al een oproep op Facebook gezet om de dader op te sporen. Maar dat was dus niet meer nodig. Bral denkt dat hij even in slaap is gevallen en zo in de voortuin is beland. Hij zegt dat hij wegreed in een reflex. Het was niet zijn bedoeling om de gevolgen te ontlopen, zegt hij. Stefaan Bral is geen kandidaat meer bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Meest gelezen