Videospeler inladen...

Vrouw en twee kinderen aangereden in Sint-Niklaas: kind overleden

In Sint-Niklaas is een auto ingereden op een vrouw en twee kinderen op het voetpad. Eén kind stierf ter plaatse. De vrouw en het andere kind zijn zwaargewond. Twee inzittenden van de wagen namen de benen, maar zijn intussen opgepakt.

Het ongeval gebeurde rond 16.15 uur op de Antwerpsesteenweg in Sint-Niklaas. Een vrouw en twee kinderen van 5 en 8 jaar liepen er op het voetpad, toen ze werden aangereden door een auto die uit de bocht ging.

Het jongste kind is ter plaatse overleden. De vrouw en het andere kind zijn naar het ziekenhuis gebracht. Zij zijn beiden zwaargewond, maar zouden niet meer in levensgevaar zijn.

Er zaten verschillende mensen in de aanrijdende auto met Nederlandse nummerplaat. Twee van hen gingen op de loop, maar ze zouden intussen opgepakt zijn. Ze waren mogelijk ook betrokken bij een eerder ongeval met vluchtmisdrijf, daarbij werd een fietser aangereden.

De precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk en worden onderzocht. Er werd een verkeersdeskundige aangesteld. Ook het labo en het parket kwamen ter plaatse. De bussen van De Lijn worden omgeleid en de plaats van het ongeval is afgezet.

Meest gelezen