2018 Invision

Danny Boyle zal dan toch niet de volgende Bond film regisseren

Danny Boyle zal dan toch niet de 25ste Bond film gaan regisseren. Volgens hoofdrolspeler Daniel Craig en producenten Michael G. Wilson en Barbara Broccoli liggen artistieke meningsverschillen aan de basis.

In maart werd aangekondigd dat "Trainspotting"-regisseur Danny Boyle de 25ste Bond film voor zijn rekening zou nemen. 

Het nieuws dat Boyle toch niet zal regisseren werd bekendgemaakt door hoofdrolspeler Daniel Craig en producenten Michael G. Wilson en Barbara Broccoli. Volgens hen zouden er te veel artistieke meningsverschillen geweest zijn.

De filmopnames zouden normaal van start gaan in december en de release is voorzien voor het najaar van 2019. Het is nog niet bekend of de productie nu vertraging zal oplopen.

Meest gelezen