Frank Gheeraert mag schepen blijven na erotisch feestje in Langemark-Poelkapelle

Bij Open VLD in Langemark-Poelkapelle blijven ze hun schepen Frank Gheeraert steunen. Hij mag schepen van Ruimtelijke Ordening blijven. Het erotische feestje in de zomerbar La Brasa daar heeft voorlopig dus geen politieke gevolgen voor hem.

Frank Gheeraert was samen met zijn vrouw aanwezig op een privéfeest in La Brasa waar naakte mannen en vrouwen rondliepen. Hij mag van zijn partij Open VLD dus schepen blijven. Dat zegt Laurent Hoornaert, voorzitter van Open VLD in Langemark-Poelkapelle.

"Ondertussen zijn er al heel wat zaken bekend geworden over wat er daar allemaal gebeurd is. Het is wel zo dat het parket definitief zijn onderzoek moet afronden, maar uit de elementen die we nu al allemaal hebben gehoord, kunnen we besluiten dat de schepen absoluut niets strafbaar heeft gedaan. Met de verkiezingen is het aan de kiezer zelf om te beslissen."

Na het erotisch feestje in zomerbar La Brasa werd Frank Gheeraert door een onbekende gechanteerd die daar foto's had genomen. Open VLD gaat voor de verkiezingen in kartel met een lokale partij en onafhankelijken onder de naam TOPE 8920. Gheeraert zal die lijst duwen.

Meest gelezen