"Had niet verwacht hiervan kippenvel te krijgen, maar het gebeurde wel!"

Twee muzikanten die samen nog even repeteren voor het grote werk. Maar dit keer waren het niet zomaar 2 muzikanten. Ed Sheeran had immers Don McLean uitgenodigd om met hem het podium van het "UCLA Health and Teen Cancer America"-evenement in Los Angeles te delen. Voor die stap gezet werd, moest er eerst nog gerepeteerd worden. Die beelden brachten menige fan, of het nu van de 27-jarige Sheeran of van de 72-jarige McLean was, in vervoering.

Don McLean is vooral gekend van de wereldhits "American Pie", in 2000 nog gecoverd door Madonna, en van "Vincent", nog beter bekend van de woorden "Starry, starry night". In 1980 scoorde McLean zijn grootste hit met een eigen versie van Roy Orbisons "Crying".

Dit keer was het "Vincent", een nummer dat ook in Vlaanderen in 1972 in de hitparade geraakte, waaraan Sheeran en McLean zich samen waagden. McLean liet na het optreden alvast weten dat hij met één van zijn meest favoriete artiesten opgetreden had en waarmee hij dus Sheeran bedoelde.

Dat was nadat zowel oude als jonge fans de repetitie van dit duet, opgenomen voor het echte optreden, erg hadden weten te waarderen:

Op sociale media volgden reacties als:

Meest gelezen