Drie doden na steekpartij in Plombières: "Drama in privésfeer"

Bij een steekpartij in Plombières, in de provincie Luik, zijn twee personen neergestoken. De dader is ook overleden. Het gaat om een drama "in de privésfeer" en dus niet om terreur, zegt burgemeester Thierry Wimmer (MR) van Plombières.

Het drama speelde zich af rond 17 uur vanmiddag, in Moresnet-Chapelle, een deelgemeente van Plombières. Volgens lokale bronnen zou een man, gewapend met een mes, een restaurant zijn binnengelopen. Daar heeft de man verschillende mensen gestoken.

Twee slachtoffers en de dader zijn overleden. Er zouden ook gewonden gevallen zijn.  De twee slachtoffers zouden volgens lokale media de uitbaatster en haar dochter zijn. Volgens getuigen was de man de ex van één van de vrouwen.

De orde- en hulpdiensten zijn massaal ter plaatse gekomen. 

Meest gelezen