Flip Franssen

Nederlandse supermarktketen Jumbo komt naar België: "Eerste winkels in 2019"

De Nederlandse supermarktketen Jumbo zet vaart achter zijn plannen om op de Belgische markt actief te worden. Volgens het bedrijf zijn de eerste contracten voor de supermarktlocaties ondertekend. Er is sprake van een tiental locaties, maar meer details geeft Jumbo nog niet vrij. 

Financieel topman Ton van Veen kondigt aan dat de eerste winkels in België pas in de tweede helft van 2019 hun deuren openen. Hij spreekt verder van een zorgvuldig proces en benadrukt dat de Belgische markt duidelijk anders is dan de Nederlandse, gelet op onder meer cultuur en eetgewoontes.

Nog volgens de keten is de organisatie die verantwoordelijk wordt voor Jumbo België op orde gebracht en wordt de Belgische markt verder in kaart gebracht.

 

Meest gelezen