Caravan uitgebrand op E17 in Zwijndrecht: nog hele avond hinder richting Antwerpen

Op de E17 in Zwijndrecht is een auto met caravan uitgebrand. Door de hitte van de brand is het wegdek beschadigd. Omdat dat hersteld moet worden, zal er nog de hele avond hinder zijn in de richting van Antwerpen. 

Rond 12.30 uur reed een auto in op een auto met caravan. De caravan en de auto die erop inreed vatten vuur, maar er vielen geen gewonden. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de oprit van Zwijndrecht op de E17, in de richting van Antwerpen. Dus niet ver van de Kennedytunnel; een plaats waar sowieso al veel file staat.

Door de hitte van de brand werd het wegdek er over een lengte van bijna 20 meter beschadigd.  Het beschadigde wegdek wordt nu afgefreesd, waarna er een nieuwe asfaltlaag wordt aangebracht. 

Volgens Jef Schoenmaekers van Wegen en Verkeer moeten er herstellingswerken worden uitgevoerd op de invoegstrook en de rechterrijstrook. 

Die werken zullen vermoedelijk tot middernacht duren.  Op de plaats van het incident zijn er normaal drie rijstroken naar de Kennedytunnel en één rijstrook naar de R2. 

Meest gelezen