"Alsof haar moeder het vanuit de hemel zo wilde!"

Afgelopen maandag onderbrak de Amerikaanse zangeres Pink even haar concert in de Australische stad Brisbane om een meisje een warme knuffel te geven. Leah Murphy wilde immers met haar moeder Debbie het concert bijwonen, maar die laatste overleed onverwachts in juni. Haar tante, Katrina Donkin, nam haar plaats in om Leah te vergezellen naar het concert en zorgde daar voor een onvergetelijk moment voor het 14-jarige Australische meisje. Met dank natuurlijk aan Pink.

De beelden van de knuffel gingen de afgelopen dagen viraal op sociale media:

Katrina Donkin op de Australische nieuwswebsite ABC News: "Op het moment dat Pink wat rustiger muziek ging zingen, keek ze in het publiek. Dan ben ik met mijn bord, waarop stond "Ik ben Leah. Ik heb zopas mijn prachtige moeder verloren en zou graag een knuffel krijgen", beginnen zwaaien. Ik had meerdere bordjes gemaakt en omstanders pakten die van me af en begonnen er ook opzichtig mee te zwaaien. Pink merkte dat op en vroeg zich af wat dat betekende. Toen heb ik tegen Leah gezegd: "Je gaat je knuffel krijgen. Het gaat lukken!""

"Pink kon niet lezen wat er op het bord stond, maar iemand moet haar dan een briefje gegeven hebben, dat ze luidop voorlas. Toen ze naar ons toestapte, ging het publiek spontaan opzij, zodat we naar voren konden gaan. Pink heeft mijn nicht dan geknuffeld. Zeker 20 seconden lang."

"Leah is nog maar 14, zo’n lief lichtgewicht. Ze bleef de hele tijd dat Pink haar vasthad maar huilen. Dan werd er een selfie genomen en plaatste ze haar handtekening op Leah’s arm. Daarna ging ze terug op het podium en zei dat iedereen zijn of haar moeder moest bellen."

"Leah blijft nu maar praten over dat moment. Ik had haar al lang niet meer zo gelukkig gezien. Ook voor haar vader betekent dit erg veel. Voor mij voelt het aan als een knuffel vanuit de hemel, alsof haar moeder dit allemaal zo bepaald heeft."

"Leah is een heel grote fan van Pink, net als haar moeder. Het is dus geweldig dat Pink de tijd vond om haar een knuffel te geven. Door naar Pink te luisteren, probeert Leah haar verdriet te verwerken."

"En dan te bedenken dat het misschien niet had kunnen gebeuren. Want eens aangekomen in Brisbane, merkten we dat we de tickets vergeten waren. Ik heb dan een buurman gebeld die in ons huis ingebroken is. Hij heeft ze dan meegegeven aan iemand die hij kende bij luchtvaartmaatschappij Qantas. Zo geraakten ze bij de kapitein van het vliegtuig dat naar Brisbane vloog. Hij heeft ze me dan persoonlijk overhandigd."

Meest gelezen