Videospeler inladen...

Fietsen door het Water in Limburg in top 100 "World's Greatest Places"

De unieke fietsbeleving "Fietsen door het Water" in Limburg wordt in het Amerikaanse weekblad TIME aanbevolen als een van 's werelds meest fantastische plekken om te bezoeken. Het is de enige plaats in België dat prijkt tussen de 100 bestemmingen van over de hele wereld.  

"Fietsen door het Water" in Genk werd in april 2016 in het leven geroepen door Toerisme Limburg. Het Amerikaanse weekblad TIME prijst de unieke fietsbeleving nu aan als een van 's werelds meest fantastische plekken om te bezoeken. Het evenement prijkt als enige Belgische plaats in de lijst tussen 100 bestemmingen, verspreid over zes continenten en 48 landen.

Als pionier van het knooppuntfietsen, wil Toerisme Limburg blijven verrassen met nieuwe fietsbelevingen. "Fietsen door het Water is hiervan een eerste realisatie. Met bijna een half miljoen fietsers sinds de opening, mogen we spreken van een succes", zegt Igor Philtjens van Toerisme Limburg. 

Nieuwe lijst: "World's Greates Places"

Het Amerikaanse weekblad TIME is het bekendst van de jaarlijkse verkiezing van "Person of the Year" en "Time 100", een lijst van de honderd invloedrijkste personen ter wereld. Sinds deze week publiceert het voor het eerst "World's Greatest Places". Een nieuwe jaarlijkse top 100-lijst die spraakmakende en innovatieve bestemmingen in de kijker zet. Bestemmingen die een unieke beleving  bieden aan de bezoekers. 

VIDEO: bekijk hieronder de reportage uit "Het journaal"

Videospeler inladen...

Meest gelezen