Krokodil laat zich drijven op schuimrubberen zwembadstaaf

Te gek voor woorden. Dat kan alleszins gezegd worden van deze foto die de afgelopen dagen viraal ging. Daarop was te zien hoe een krokodil rustig voorbij zwom, drijvend op een knalgele schuimrubberen zwembadstaaf. Victor Perez uit Key Biscane, in de Amerikaanse staat Florida, kon niet anders dan dit op foto vastleggen. 

Perez op nieuwswebsite Miami Herald: "Ik sta op mijn balkon en plots zie ik zo’n schuimrubberen staaf. Met een krokodil die erover hangt. Dat kon ik toch niet zomaar laten voorbijgaan. Deze foto moest ik maken."

"Ik begon me in te beelden wat er zou kunnen gebeurd zijn? Zo van: "Waar zou de zwemmer zijn? Wat is er gebeurd met de man die deze buis in het water gebruikte?" Ik heb geen flauw benul hoe de krokodil aan dat speeltje geraakt is. Hij zag er alleszins niet anders uit dan doorgaans de toerist in Florida. Wat rondhangen in het water en plezier makend."

"Of ik die staaf zelf uit het water zou gaan halen? Nee, daar bedank ik vriendelijk voor."

Meest gelezen