Nog één week en dan… feest!

Twee maanden vakantie, voor veel kinderen is het nog altijd te weinig. Maar ouders, die snakken soms naar het einde ervan, alleen om terug wat regelmaat in het leven van hun kroost te brengen. En omdat de creativiteit om steeds opnieuw iets te bedenken om zoon- of dochterlief bezig te houden geleidelijk aan uitdroogt, of zelfs helemaal verdwenen is. Zodat de eerste schooldag als een ultieme verlossing aanvoelt. Sommige ouders deelden die gevoelens de afgelopen jaren maar al te graag op sociale media.

"Terwijl kinderen niet altijd even graag terug naar school willen, delen een aantal ouders zulke gevoelens totaal niet. Ze lijken zelfs eerder gelukkig met het feit dat school opnieuw begint", aldus nieuwswebsite Bored Panda. Dat moge blijken uit volgende selectie van 15 'over-enthousiaste' ouderlijke reacties op sociale media:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Meest gelezen