"Boy meets world"-cast doet foto van 25 jaar geleden nog eens over

25 jaar geleden, in september 1993, werd de eerste aflevering van "Boy meets world" op de Amerikaanse televisie uigezonden. De komische tv-serie draaide rond Cory Matthews, die als tienerjongen de wereld ontdekte, samen met vriendin Topanga, zijn oudere broer Eric en zijn beste vriend Shawn. De serie volgde hun lotgevallen tot mei 2000, toen er na 7 seizoenen een einde aan de serie kwam. Nu, 25 jaar later, kwamen de 4 hoofdrolspelers samen en deden de foto die hen toen bekendmaakte nog eens over.

De serie werd wereldwijd een succes, ook bij ons waar hij de Nederlandstalige titel "De wereld om de hoek" kreeg, en dat niet alleen in de jaren 90 maar ook door de heruitzendingen daarna. De rol van Cory werd gespeeld door Ben Savage, broer van Fred Savage die schitterde in "The wonder years". Danielle Fishel speelde Topanga, Will Friedle was Eric en de rol van Shawn werd vertolkt door Rider Strong.

Eind vorige week kwam het viertal nogmaals samen tijdens het Comic Con-evenement "Wizard world" in Chicago. Daar deden ze de foto die hen 25 jaar geleden ter promotie van de tv-serie wereldberoemd maakte, nogmaals over. Het resultaat werd op sociale media alvast erg gesmaakt, nadat de foto door Fishel op haar Instagramaccount gepubliceerd was:

Meest gelezen