Dansers helpen fan overmeesteren tijdens optreden van Beyoncé

Als verrassing kon het tellen, al was het geen geplande verrassing tijdens het optreden van Beyoncé en Jay-Z, afgelopen zaterdag in Atlanta, in de Amerikaanse staat Georgia. Op het einde van hun show, toen beiden hand in hand het podium verlieten, dook er plots een fan op die hen probeerde te volgen. De nog steeds aanwezige dansers lieten dat niet zomaar gebeuren.

Op de beelden, die gemaakt werden door aanwezige fans in de zaal, is te zien hoe de man, gekleed in een wit T-shirt, de trap naar het podium opstapte, tot verbazing van de nog steeds dansende dansers. Een aantal onder hen hield de man dan, samen met een paar securitymedewerkers die opdaagden, tegen. De man liet zich in ieder geval niet zomaar overmeesteren.

Het zou om een 26-jarige fan gaan. Volgens politiewoordvoerder Lisa Bender heeft de man nu een aanklacht aan zijn been voor het verstoren van de orde én voor slagen en verwondingen. De man moest na het voorval alvast verzorgd worden. Jay-Z, die "in contact kwam met de opdringerige fan", en Beyoncé kwamen er met de schrik van af, liet hun woordvoerder nog weten.

Meest gelezen