Chris Stessens

Niels Destadsbader zoekt voorprogramma voor concerten in Sportpaleis

Niels Destadsbader zoekt samen met radiozender MNM een voorprogramma voor zijn debuutoptreden in het Sportpaleis. Eind oktober viert Niels Destadsbader daar zijn 30e verjaardag met twee bijna-uitverkochte concerten. 

Op 31 oktober en 1 november zal de droom van Niels Destadsbader in vervulling gaan: optreden in een vol Sportpaleis mét eigen liedjes. Destadsbader heeft een succesvol jaar achter de rug met hits als "Verover mij" en "Ik ben van 't stroate" en bemachtigde zijn tweede MIA en de Radio 2 Zomerhit. Hij zal nu ook voor het eerst in het Sportpaleis optreden.

Niels Destadsbader zoekt daarvoor samen met radiozender MNM een voorprogramma, dat maakte hij vandaag bekend. Hij zoekt een artiest(e) of een band die zijn debuutoptreden met hem wil delen:

Meer informatie vindt u via de website van MNM

Meest gelezen