Videospeler inladen...

Leen Dendievel is in alle stilte met Udo Mechels getrouwd: "Ik ben de vrouw van mijn man geworden"

Leen Dendievel en Udo Mechels zijn afgelopen zomer in alle stilte getrouwd. Dat onthult de actrice bekend van "Thuis" in "Het zomert" op Eén. "Als je de ware liefde hebt ontmoet, dan doe je daar alles voor. Ik toch."

"Twee weken geleden stond ik met mijn man in mijn hof en konden we vieren dat we man en vrouw zijn geworden." Met die woorden maakt Leen Dendievel vanavond in "Het zomert" op Eén bekend dat ze (intussen) drie weken geleden met zanger Udo Mechels in het huwelijksbootje is gestapt.

"Ik ben de vrouw van mijn man geworden", gaat ze voort. "We wilden het bescheiden en in stilte doen. We hoefden er weinig mensen bij en we wilden er vooral geen pers bij."

Udo Mechels (archieffoto).
© VRT

Ik ben nooit op zoek gegaan naar de liefde

Dendievel en Mechels zijn al 4,5 jaar samen. "Ik ben nooit op zoek gegaan naar de liefde", zegt de actrice die Kaat Bomans in "Thuis" speelt. "Ik was 30 toen ik hem leerde kennen, toen de juiste persoon op mijn pad kwam."

"Als je de ware liefde hebt ontmoet, dan doe je daar alles voor. Ik toch. We zijn bereid om er echt voor elkaar te zijn. Het is wederzijds en voor altijd. Daarvoor ga ik heel hard mijn best doen."

We zijn een team en beloven ons best te doen om dat te blijven

"Ik zeg Udo dikwijls dat we echt een filmkoppelliefdeding hebben. We zijn nog altijd erg verliefd. Dat zal natuurlijk wel eens verminderen, maar het zit heel diep. We zijn een team en we beloven ons best te doen om dat te blijven."

Kinderen passen voorlopig niet in het plaatje. "Ik denk nog niet aan kinderen. Vraag het mij volgend jaar en het antwoord kan anders zijn, ik bepaal de biologie niet. Maar ik zie het niet en ik voel het niet. We denken er niet aan, we hebben een ander leven."

Bekijk hieronder het bewuste fragment uit "Het zomert"':

Videospeler inladen...

Meest gelezen