Videospeler inladen...

Theresa May gooit de benen los: "Do the Maybot"

De Britse premier Theresa May is op bezoek in Zuid-Afrika. Tijdens een bezoek aan een school in Kaapstad werd ze door de leerlingen onthaald op zang en dans. May liet zich niet kennen en danste enthousiast mee. De beelden zijn ondertussen het mikpunt van spot op social media.

"Do the Maybot", klonk het op Twitter als reactie op de dansende premier. "Maybot" is een bijnaam die Theresa May kreeg van critici die vinden dat ze te weinig gevoel toont en vaak niet verder komt dan voorgekauwde antwoorden.

"Iemand is er vergeten olie in te doen", klonk het schamper op Twitter.  En ook: "Haar danstalent is vergelijkbaar met haar onderhandelingstalent", een steek naar de moeizame onderhandelingen over de brexit.

Andere twitteraars waren milder. "Ik kan zelf niet dansen en ben (pijnlijk) solidair met Theresa May."

Meest gelezen