Weer werken op E40 in Merelbeke

Wie van de E40 gebruikmaakt in Merelbeke moet vanaf vandaag rekening houden met extra hinder. Bij de werkzaamheden voor de twee nieuwe bruggen die daar worden gebouwd, worden de geluidsschermen vervangen. Als het slecht weer wordt, zouden de werken op de E40 richting Brussel wel wat langer kunnen duren.

"Concreet betekent dit dat wie vanuit Gent of West-Vlaanderen richting Brussel rijdt er hinder van zal ondervinden", zegt Irene Van der Craats van Wegen en Verkeer. "De werken beginnen elke dag om 9 uur, zullen enkele dagen duren en eindigen elke dag ten laatste om 16 uur. In de richting van Brussel wordt de rechterrijstrook tijdelijk afgesloten. Maar die komt telkens weer beschikbaar tegen de avondspits. De werken duren maximum één week, als het kan, korter."

kasto80

Meest gelezen