Videospeler inladen...

Poging tot plofkraak op postkantoor in Overpelt

Onbekenden hebben vanochtend een plofkraak proberen plegen op het Bpost-kantoor in Overpelt. De poging mislukte, de schade bleef beperkt.

Rond 3 uur vanochtend werden buren gewekt door enkele stevige knallen. Blijkbaar moeten de daders er snel vandoor gegaan zijn, want ze waren niet meer te zien. Hun poging om de geldautomaat op te blazen mislukte en ze dropen af zonder buit. De politie was snel ter plaatse.

Vierde in de rij

 

Het is al de vierde plofkraak in Limburg in enkele maanden tijd. Maar volgens het parket van Limburg is het nog te vroeg om te oordelen of de daders op dezelfde manier tewerk gingen als vorige keren. Het lab van de gerechtelijke politie en DOVO hebben de nodige vaststellingen gedaan.

Doordat de schade beperkt bleef, zal het kantoor mogelijk vandaag alweer opengaan.

Meest gelezen