Videospeler inladen...

Wie heeft beelden van de dodelijke schietpartij in Spa?

De politie is op zoek naar videobeelden en foto's van de schietpartij waarbij zondag een agent om het leven kwam.

Politie en gerecht doen een oproep naar beeldmateriaal van het dodelijke incident. "Zowel beelden van bewakingscamera's in de buurt als beelden en foto's die genomen werden met een gsm, kunnen helpen om duidelijkheid te scheppen in deze zaak", klinkt het in een mededeling van het parket van Luik, afdeling Verviers. De speurders zijn op zoek naar beelden van de schietpartij zelf, als van de momenten net ervoor en erna.

Rond 2u 's nachts werden twee agenten afgelopen zondag beschoten vanuit een taxi. Eén agent, een 38-jarige vader, werd dodelijk getroffen. Hij wordt morgen begraven. Intussen zijn drie verdachten opgepakt. Eén van hen, die in ons land in de cel zit, zegt dat hij zich niks van de feiten herinnert. Hij was onder invloed van drank, drugs en medicijnen. Zijn broer en een vriend zitten in een Nederlandse cel. Ons land vraagt hun overlevering.

Wie denkt de politie te kunnen helpen, kan bellen naar 0800 30 300, of mailen naar opsporingen@police.belgium.eu

Meest gelezen