Uitverkocht Crammerock in Stekene verwacht 35.000 bezoekers

De schoolvakantie zit er bijna op en dus ook het festivalseizoen, maar in Stekene gaan ze vanaf morgen nog een laatste keer knallen. Crammerock verwacht vrijdag en zaterdag zo'n 35.000 bezoekers.

Het festival in Stekene is al voor de achtste opeenvolgende keer uitverkocht. De inkom is volledig vernieuwd en er zijn ook enkele tenten vernieuwd. Verder is vooral aan het comfort gewerkt: extra LED-schermen in de tenten en een kookeiland op de camping. Daar staan vrijwilligers klaar om je eten op te warmen in microgolfovens of je noedels van het nodige warme water te voorzien. In totaal zijn trouwens meer dan 500 vrijwilligers actief op het festival. Heel wat bekend volk op de podia, zoals Hooverphonic en dEUS op vrijdag en Anouk en Arsenal op zaterdag. Voor het hele programma en andere info kan je terecht op de site van het festival.