Videospeler inladen...

Hendrik Bogaert (gaat lunchen met Theo Francken): "Ik zal mijn beste ondergoed aantrekken"

Kamerlid Hendrik Bogaert (CD&V) en staatssecretaris Theo Francken (N-VA) gaan samen lunchen, onder meer om van gedachten te wisselen over het probleem van de transmigranten. "Ik zal mijn beste ondergoed aantrekken want ik weet dat dat zeer belangrijk is voor de staatssecretaris", zei Bogaert daarover tijdens een proefopname van de vernieuwde "De zevende dag". 

De uitspraak is een knipoog naar het recente incident rond een Facebookpost van Theo Francken over sexy lingerie voor mannen.

Voor het overige verwacht Bogaert dat het een "gezellig onderhoud" wordt met Francken. "En 's avonds kom ik proper terug als man en als CD&V'er", zei hij nog in de studio van "De zevende dag". Daarmee schuift Bogaert de bewering opzij als zou hij een CD&V'er zijn die op weg is naar de N-VA.

"De zevende dag" is er weer vanaf zondag 9 september met Lisbeth Imbo en Lieven Verstraete als presentatoren.

 

Meest gelezen