Werken E40 Leuven-Brussel sneller klaar dan gepland: snelweg vanavond weer open

De E40 Leuven-Brussel met het knooppunt E314 gaat vanavond alweer open voor het verkeer. De werken zijn sneller klaar dan gepland, zo meldt het Agentschap Wegen en Verkeer. 

Vanaf vrijdag 24 augustus werd er gewerkt op de E40 in Bertem en Heverlee. In de richting van Luik werden de werken vorige week zondag al afgerond, maar in de richting van Brussel was er deze week nog hinder. 

Het Agentschap Wegen en Verkeer verwachtte dat de werken nog tot maandag 6 uur zouden duren, maar alles raakte sneller klaar dan verwacht, zo klinkt het nu. Daarom zal de snelweg volledig worden opengesteld, vanaf 21 uur vanavond. De snelweg kan dan over haar volledige breedte weer worden gebruikt en ook de afrit in Bertem gaat weer open. 

Meest gelezen