Roel Vanderstukken komt op voor Groen in Glabbeek

Zanger en acteur Roel Vanderstukken komt bij de verkiezingen op 14 oktober op voor Groen in Glabbeek, op de lijst SamenGROEN. Dat maakt de partij bekend.

"Ik steun de ploeg van SamenGROEN en lijsttrekker Kris Lentacker met veel enthousiasme. Glabbeek heeft nood aan Groen in het bestuur en daar wil ik graag mijn steentje toe bijdragen", aldus Vanderstukken in een persbericht. Hij wil meer aandacht voor dialoog, verkeersveiligheid en duurzaam ondernemen.

"Dit is het juiste moment om deze stap te zetten", zegt de zanger en acteur nog. "Glabbeek kent een rijk verenigingsleven, maar er zijn te weinig openbare plekken om elkaar te ontmoeten. Ik geloof in de kracht van een zorgzame samenleving, van dialoog en ontmoeting, en wil me engageren om dat nog meer mogelijk te maken in Glabbeek."

Groen-voorzitster Meyrem Almaci is heel tevreden. "Wie verkeersveiligheid, duurzaam ondernemen en dialoog belangrijk vindt, komt automatisch uit bij Groen. Meer en meer mensen zetten de stap naar Groen. Als kandidaat op een lijst, als vrijwilliger tijdens de campagne of als kiezer. Elk engagement, groot en klein, zorgt ervoor dat we op 14 oktober een stap dichter zijn bij menselijkere, eerlijke en gezondere steden en gemeenten."

Meest gelezen