Videospeler inladen...

Buitenring Brussel opnieuw vrij na reeks ongevallen

De Buitenring rond Brussel was vanochtend ter hoogte van Wemmel urenlang versperd als gevolg van twee verkeersongevallen. Door een lange kijkfile was het ook op de Binnenring filerijden. 

Door verschillende ongevallen, waaronder een dodelijk ongeval met verschillende vrachtwagens, raakte de Brusselse Buitenring vanochtend volledig versperd ter hoogte van Wemmel.

Het Verkeerscentrum raadde aan de omgeving te vermijden. Er stonden files in beide richtingen op de Ring. Zo was het op de Buitenring meer dan een uur aanschuiven en op de Binnenring stond een lange kijkfile waardoor het ook daar drie kwartier aanschuiven was. 

Videospeler inladen...

Nota van de redactie: VRT NWS vraagt automobilisten om geen filmpjes te maken terwijl ze een auto besturen. Beeldmateriaal van gebruikers is welkom, maar het is niet de bedoeling dat mensen daarvoor wetten overtreden, of zichzelf in gevaar brengen. In dit geval is ervoor gekozen om een dergelijk filmpje uitzonderlijk te gebruiken, aangezien er geen ander beeldmateriaal beschikbaar was.

Meest gelezen