Hond blijkt dan toch geen vegetariër te zijn…

Eind vorige week was Lucy Carrington samen met haar hond Storm te gast in het ITV-praatprogramma "This Morning". Daarin beweerde ze dat ze haar husky tijdens de afgelopen hete zomer had "omgevormd" van een vleeseter naar een vegetariër. Ze was ervan overtuigd dat Storm dan ook groentjes makkelijker zou verkiezen boven een mals stuk vlees. Voor de presentatoren de gelegenheid om dit eens te testen. Maar de keuze van Storm deed Carrington bijna vloeken.

De beelden gingen eerst viraal in Groot-Brittannië, maar werden afgelopen weekend wereldwijd opgepikt. Vooral omdat het resultaat niet was wat het baasje van Storm aanvankelijk dacht. Dat resultaat werd op nieuwsmedia alvast als ronduit hilarisch omschreven:

Met titels als "Deze hond zette zijn baasje op haar plaats", "Ze bleef achter met een groot schaamtegevoel" en "Had zij het even verkeerd voor!" werd het filmpje opgepikt. En ook op sociale media kon men dit grappige voorval wel waarderen:

Carrington, die zelf geen vegetariër is, beloofde alvast haar hond in de toekomst opnieuw vlees voor te zetten.

Meest gelezen