Luk De Wilde

Kind levensgevaarlijk gewond bij aanrijding door auto in Temse

In het Oost-Vlaamse Temse is een kind van acht levensgevaarlijk gewond toen het aangereden werd door een personenwagen. De Dendermondse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen onderzoekt de omstandigheden van het ongeval.

Het ongeval gebeurde rond 19 uur in de Eeckhoutdriesstraat in Temse. De omstandigheden zijn nog niet duidelijk, maar het slachtoffer werd gegrepen door een personenwagen. Het parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse voor verder onderzoek, maar er zijn nog geen details beschikbaar.

Volgens buurtbewoners stak het kind de straat over nadat het een ijsje had gekocht bij de ijskar die net gepasseerd was. Het jonge slachtoffer kreeg ter plaatse de eerste zorgen van een Medisch Urgentieteam en werd vervolgens in kritieke toestand overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis in Antwerpen.

Meest gelezen