Storingen bij Facebook, Messenger en Instagram opgelost

Er zijn gisterenavond problemen geweest met de werking van Facebook, Messenger en Instagram. Rond 23 uur meldden verschillende mensen via Twitter (#facebookdown en #instagramdown) dat ze niet konden inloggen of problemen hadden met de werking van de diensten. Na zo'n anderhalf uur waren de problemen op de meeste plaatsen van de baan.

Gisterenavond zijn er problemen geweest met Facebook, Messenger en Instagram. Gebruikers konden niet inloggen of berichten plaatsen op de sociale media. Vooral op Twitter regende het klachten. Ongeveer anderhalf uur nadat de problemen begonnen waren, zijn ze opgelost.

Facebook, het bedrijf achter zowel Facebook, Messenger én Instagram spreekt over "technische problemen". "We hebben de problemen snel onderzocht en hebben ze aangepakt", klinkt het in een mededeling. "We verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak."

Meest gelezen