"Superhelden" steken terminale kankerpatiënt hart onder de riem

"Josh heeft zijn hele leven lang al gevochten tegen leukemie en vanaf zijn 15e tegen een hersentumor. Nu hebben we het verschrikkelijke nieuws te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Wat hij nu nog graag zou meemaken is dat zijn favoriete acteurs, die in bioscoopfilms allerlei superhelden hebben neergezet, hem een boodschap zouden sturen." Vrienden van de nu 17-jarige Australische jongen Josh Carter hoopten met deze boodschap een van de laatste wensen van Josh te kunnen verwezenlijken. En dat deden de "Superhelden"-acteurs dan ook, met hartverwarmende boodschappen.

Ryan Reynolds (Deadpool)

Chris Pratt (Star-Lord)

Hugh Jackman (Wolverine)

Tom Holland (Spider-Man)

Drake Bell (stem Spider-Man in animatiereeks)

Chris Hemsworth (Thor)

Chris Evans (Captain America)

De "echte held", zoals hij door diverse "Superhelden" beschreven werd, reageerde enkele dagen geleden alvast erg blij op de boodschappen:

Meest gelezen