Deze internationale topauteurs komen naar de Antwerpse Boekenbeurs

De Boekenbeurs pakt dit jaar opnieuw uit met enkele internationale kleppers, zoals Monty Python-lid Michael Palin. Ook auteurs Nicci French en Paolo Giordano, bekend van “De eenzaamheid van de priemgetallen”, is van de partij. 

De Antwerpse Boekenbeurs vindt dit jaar plaats van 28 oktober tot 4 november en van 8 tot 11 november in Antwerp Expo. Op de affiche staan grote, internationale namen zoals Michael Palin en Paolo Giordano. Verder zijn ook historicus en Hitler-kenner Ian Kershaw en het schrijversechtpaar Nicci en Sean French aangekondigd. Ook Peter Verhelst en Tom Lanoye komen al zeker langs, net zoals heel wat andere Vlaamse auteurs. 

Het thema van de Boekenbeurs dit jaar is “Woord aan het woord”. De Boekenbeurs wil hiermee de scène vrijmaken voor het woord in al zijn vormen: gesproken, geschreven, getekend, gedrukt, gefluisterd, geschreeuwd en gehoord.

Naast de traditionele signeersessies en de boekenverkoop staan er ook nu weer schrijversdebatten, prijsuitreikingen en poëzievoorstellingen op het programma. Er zijn zes auteurspodia met in totaal zo’n 300 activiteiten. 

Meer details over het programma van de Boekenbeurs worden de komende weken verwacht.

Meest gelezen