Zaalvoetbalclub Halle-Gooik op weg naar China voor match tegen Antwerpen

Zaalvoetbalclub Halle-Gooik stapt vandaag op het vliegtuig richting China voor een speciale galawedstrijd ...tegen Antwerpen.

De spelers van zaalvoetbalclub Halle-Gooik zijn uitgenodigd door de stad Shanghai om een galamatch te spelen tegen de zaalvoetbalclub van Antwerpen. "Ja, dat is inderdaad bizar", zegt manager Lieven Baert. "Maar in China staat het futsal nog in zijn kinderschoenen en daarom hebben ze ervoor gekozen om ons niet tegen een Chinese ploeg te laten spelen, maar tegen een andere ervaren club, zoals Antwerpen."

De spelers stappen vandaag op het vliegtuig richting China en spelen vrijdagavond tegen FT Antwerpen in Shanghai. Afgelopen weekend won de zaalvoetbalclub Halle-Gooik nog de Supercup met 9-2 tegen Proost Lierse.

Meest gelezen