"Hoe ernstig een diefstalpoging ook is, deze was alvast erg grappig"

Hij had het zich wellicht anders voorgesteld, maar deze dief ging afgelopen weekend helemaal de mist in toen hij een winkel, die vooral e-sigaretten verkoopt, in Aurora, in de Amerikaanse staat Colorado, probeerde te beroven. Klungelachtig verloor hij immers zijn geweer, toen hij het tevoorschijn wilde halen. Een poging om over de toonbank te kruipen mislukte. En toen hij vluchtte, zakte zijn broek tot bijna op zijn enkels.

Winkeleigenaar Chris Burgess op nieuwswebsite Denver Post: "Ik wil helemaal niets afdoen van de ernst van de situatie, maar deze man hoort toch echt wel thuis in het rijtje van domste dieven ooit. Ik denk dat hij beter een andere job zoekt, om een carrière uit te bouwen."

"Veel had hij in ieder geval niet kunnen meenemen, want er zat hooguit 100 dollar in de kassa. Toch, bij een overval is de regel om het geld onmiddellijk mee te geven. Maar in dit geval heeft onze medewerkster heel correct gehandeld door het geweer, wat uiteindelijk een 'BB gun' bleek te zijn, af te pakken."

Hier beneden kunt u de beelden bekijken in een verslag van KDVR-journalist Alex Rose:

Meest gelezen