Personeel Cervo Go De Panne meldt zich collectief ziek uit protest tegen directeur

Alle personeel van het centrum voor volwassenonderwijs Cervo Go in De Panne heeft zich collectief ziek gemeld. Alles draait rond de aanstelling van een nieuwe directeur. Het personeel ziet het niet zitten om met hem samen te werken.

Volgens het personeel is hij onbekwaam, zou hij zijn personeel bedreigen en onder druk zetten. Hij was ooit directeur in De Panne, maar vertrok 2 jaar geleden naar Limburg. Maar daar moest hij begin dit jaar opstappen. Omdat hij vastbenoemd is, mag hij terug zijn functie opnemen in De Panne. Toen hij dinsdag aankwam, hebben alle 17 personeelsleden zich ziek gemeld. Het gaat om administratief personeel, de coördinatoren en de adjunct directeurs. 

Lessen starten volgende week maandag

Tegen 10 september moet er een oplossing komen voor het conflict omdat de lessen dan starten. Of ook de leerkrachten zich ziek zullen melden, is nog niet duidelijk. 

De algemeen directrice van de scholengroep Westhoek zegt dat ze weinig kan doen omdat de man vastbenoemd is.

Meest gelezen